24 Aralık 2010 Cuma

CİDDİ BİR LÜKS “BENTLEY CONTINENTAL GT”



Lüks severlerin, “Bizi hangi araba yansıtır?” sorusuna verebileceğimiz en güzel yanıt:
  




Hatta...



BENTLEY CONTINENTAL GT…

"Bentley" tarzını iyi bilen milyonerler onunla kendilerini bağdaştırıyorlar. Her Bentley’de olan güçlü kasa ve sağlam dış yapısı, onu sürücüsünün bir parçası haline getiriyor. Aynı zamanda Bentley’in sert yapısı ve bunun ona kattığı ciddiyet, milyoner iş adamlarının tercihi ve garajlarında bulundurmaktan bile hoşlandığı bir zevk halini alıyor..



Bentley ’in Continental GT modeli yukarıdaki özellikleri fazlasıyla taşıyor ve yansıtıyor. GT olması onun spor tutkusunu yansıtırken, Continental imajı ona dünyanın dört bir yanındaki lüks severlerin hayranlığını artırmasını sağlıyor. Bentley ‘in iç dizaynı, bir spor arabayı andırırken; dış görünümü ise etrafındaki insanların Bentley’e ve sahibine içgüdüsel olarak saygı duymasını sağlıyor.




Bentley Continental GT, 0-100 km hıza ulaşma süresi 4.6 saniye ve maksimum hızı 318 km’ dir. Dışarıdan ağırbaşlı görünen bu arabanın aynı zamanda ne kadar atak olduğunu bilmek insanı şaşırtıyor..






Ona sahip olmak ve onu kullanmak her lüks severin kalbinin hızla çarpmasına sebebiyet verirken, Bentley ruhu lüks yaşamın gözdesi olmaya devam ediyor …



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder