24 Aralık 2010 Cuma

FERRARI GİBİ HİSSET…

Ferrari son yıllarda en başarılı arabalarını üretiyor. Lüks yaşayan insanlarda bundan oldukça memnun. Çünkü onlar da biliyor ki Ferrari sürmek sadece direksiyonu çevirmek değil, ona dokunmak ve onu hissetmektir..
Eminim ki bir Ferrari’ye bindiğinizde heyecanlanmış ve hatta biraz da korkmuşsunuzdur. ( Tabi ki Ferrari sizin değilse korkmanız normal..) Fakat onun harika dizayn edilmiş direksiyonunu tuttuğunuzda öncelikle içiniz birden heyecanla dolar ve birden kendinizi oyundaymış gibi hissedersiniz.

Aslında bu Ferrari’yi sadece bir defa kullananlar için geçerli bir şey değil. Çünkü Ferrari’yi bir tutku haline getirmiş olan milyarderler de aynı fikirde ve aynı duyguları hissetmekte..

Gayrimenkul milyarderi Donald Trump, Ferrari için :” Ferrari benim için bir arabadan çok bir tutkudur. Ona her dokunuşumda heyecan hissederim ve günüm büyük bir sevinçle başlar. Ferrari benim için sebepsiz yere mutluluk hissettiğim bir masaldır. “ demiştir.


Bugün Ferrari kendisi de bunun farkındadır ve en bilinen modellerinden biri olan California’nın web sitesinde FEEL bölümünü eklemiştir. 
[ www.ferraricalifornia.com ]


Ferrari bir histir... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder