24 Aralık 2010 Cuma

LÜKSÜN CAZİBESİ "ROLLS ROYCE "

 
“ Spirit of ecstasy “ (coşkunun ruhu) sloganıyla 1904 yılında kurulan Rolls Royce markası, günümüz milyarderlerinin en çok tercih ettiği arabalar arasında yer alır. Hem görünümündeki şıklık ve farklılık hem de teknik özellikleri bakımından lüks kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.

Rolls Royce, insanların spor arabalarda gördüğü bir çok özelliği, ürettiği makam arabası tarzı araçlarda kullanmıştır. Yukarı doğru açılan kapıları, güçlü motor özellikleri, cabrio yapısı, otomatik açılıp kapanan kapıları Rolls Royce’a bir orjinallik katmıştır ve onu lüksün yüzü haline getirmeyi başarmıştır.


Rolls Royce, teknolojisini lüksü seven insanların beğenisine sunmayı amaç edinmiş ve bunda başarılı olmuştur. Geçmişten beri bir çok pop, rock yıldızının vazgeçemediği bir araç olmuş ve aynı zamanda onlarca devlet başkanının sahip olmaktan gurur duyduğu Rolls Royce, şimdilerde de bu vizyonunu sürdürüyor.



Beatles grubunun solisti ve gitarisi aynı zamanda da kendi şarkılarıyla milyonların sevgilisi haline gelen John Lennon’ın Rolls Royce’u , açık artırmada tam 56,000,000 Sterlin’e satılmıştır. Günümüzde Rolls Royce satın almak isteyen lüks tüketiciler bu harika araç için 150.000€ ile 15,000,000 € arası bir miktarı gözden çıkarması gerekir.

Rolls Royce bir ayrıcalıktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder