24 Aralık 2010 Cuma

PORSCHE KALİTESİ LÜKSÜ SEVİYOR!

Porsche ismi piyasaya çıktığından beri şıklığı ve farklılığıyla büyük bir üne kavuştu. Aynı zamanda Carrera geleneğini üstüne kat kat kalite koyarak yükseltmeyi başardılar.

Işıltılı yaşamların en çok tercih ettiği markalardan biri olan PorscheCarrera geleneğiyle bütün milyonerlerin odağı olmuştur. Her milyonerin garajında en az bir tane bulunan ve özellikle zarifliğiyle bayan milyonerlerin yoğun ilgisini çeken Porsche, her dönem lüks tüketiciyi kendine hayran bırakmıştır.



Porsche Cayenna, son zamanlarda daha çok bayanların ilgisini çekmiş bulunmaktadır. Cayenna hem sürüş kolaylığı hem de geniş iç yapısıyla sürücülerine Porsche’ye yakışır bir hizmet sunmaktadır.





Porsche, aileler ve özel iş arabaları amaçlı düşündüğü Panamera modeli de yollarda ayrı bir hava estiriyor. Zengin ailelerin ısrarla tercih ettiği Panamera, her özelliğiyle Porsche’yi en iyi şekilde temsil ediyor. 4 kapılı olması da ayrı bir güzellik katıyor.

Porsche kurulduğu tarihten bu yana “Spor” konseptini korumuş ve bunu lüksle birleştirmiştir. Sonucunda da dünya lüksünün tercih ettiği bir eser ortaya çıkmıştır.

| 2002 yılında 15 Milyon Dolar’a satılan 96 model Carrera 4S , Paslaptis Moju tarafından ismini açıklamayan bir milyonere satılmıştır. |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder